Frezyderm Frezymar Hypertonic Cleaner Medium Aloe & Eucalyptus 6y+ 120ml

Ρινικό αποσυμφορητικό με θαλασσινό νερό για μεγαλύτερη ενυδάτωση από τη δυσφορία χάρη στην Aloe Vera και το ευχάριστο άρωμα ευκάλυπτου. Το θαλασσινό νερό Frezymar Hypertonic Aloe & Eycalyptus συλλέγεται απευθείας από την ελεγχόμενη περιοχή του κόλπου Cancale στη Βρετάνη, που είναι ευρέως γνωστή για την ποιότητα και την καθαρότητα των υδάτων της.

11,65 €
9,32 € Έκπτωση 20%
Ποσότητα

 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσεων

 

Πολιτική επιστροφών

Ρινικό ισότονο αποσυμφορητικό spray 0,9% NaCl, για βρέφη από 2 εβδομάδων, παιδιά και ενήλικες. Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται από κοινό κρυολόγημα, ρινίτιδα, αλλεργίες και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού. Παράλληλα, προσφέρει προστασία από φλεγμονές και λοιμώξεις. Με ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη που δεν προκαλεί τραυματισμούς.

Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται από κοινό κρυολόγημα, ρινίτιδα, αλλεργίες, εποχικές ιώσεις, γρίπη και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού. Παράλληλα, προσφέρει προστασία από φλεγμονές και λοιμώξεις.

Με ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη που δεν προκαλεί τραυματισμούς και ψεκασμό χαμηλής πίεσης ώστε να αποφεύγονται οι ερεθισμοί.

Δεν προκαλείται εθισμός και φαρμακευτική ρινίτιδα. Δεν καταστρέφεται το ρινικό επιθήλιο. Δεν προκαλείται αλληλεπίδραση με άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα. Δεν επηρεάζεται η όσφρηση και η γεύση.

Καθημερινή χρήση

5202888106163

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Theme Options

Theme color
Background Image body: