Vichy Dercos Detox Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά 250ml

Ένα σαμπουάν αποτοξίνωσης για την εξισορρόπηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής που υποφέρουν από λιπαρότητα που προκαλείται από τη ρύπανση.

11,09 €
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


 

Πολιτική ασφαλείας

 

Πολιτική παράδοσεων

 

Πολιτική επιστροφών

Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά

Ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει σε βάθος και να προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής που είναι λιπαρό από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες όπως η ρύπανση. Καταπολεμά τη ρύπανση και τη λιπαρότητα και αντιμετωπίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα με υγιή λάμψη και μεταξένια πινελιά. Ακολουθήστε το Dercos Nutrients Detox Conditioner για να εξασφαλίσετε πλήρες όφελος.

Καθαρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής

Αυξάνει τον όγκο των μαλλιών

Μειώνει το σμήγμα

Κατάλληλο για συχνή χρήση

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο

Υποαλλεργική φόρμουλα

Χωρίς σιλικόνη, χωρίς parabens

Σχεδιασμένο με αποτοξινωτική σπιρουλίνα για την απορρόφηση των ρυπογόνων σωματιδίων και καθαριστικό άνθρακα για έντονη θρέψη και προστασία της ίνας της τρίχας. Εμπλουτισμένο με Μεταλλικό Ιαματικό Νερό Vichy.

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, δημιουργώντας αφρό. Ξεπλύνετε καλά με νερό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ακολουθήστε το Dercos Nutrients Detox Conditioner.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

​Aqua / Νερό - Λαυρυλοθειικό αμμώνιο - Κοκαμιδοπροπυλοβεταΐνη - Χλωριούχο νάτριο - Βενζοϊκό Οξύ - Σκόνη άνθρακα - Κιτρικό Οξύ - Δεξτρίνη - Γερανιόλη - Εξυλενογλυκόλη - Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Λούπινου - Υδροξυπροπυλ Γκουάρ Υδροξυπροπυλενο-Λιδροξυπροπυλερογλυκερίνη-Νεστερογλυκερίνη-1-Νεστερογλυκερίνη -10 Μυριστικό - Πολυγλυκερυλ-10 Στεατικό - Σαλικυλικό Οξύ - Βενζοϊκό νάτριο - Κιτρικό νάτριο - Δεϋδροοξικό νάτριο - Υδροξείδιο του Νατρίου - Φωσφορικό νάτριο - Εκχύλισμα Spirulina Platensis - Άρωμα / Άρωμα.

3337875595612

Χαρακτηριστικά

Ανάγκη
Λιπαρά Μαλλιά

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Theme Options

Theme color
Background Image body: